نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنایع کنسرو گفت: برخی با تخلف و قاطی کردن ماهی‌های دیگر از جمله بادبان ماهی، ماهی زرده، ماهی گالیت، ماهی گیش، ماهی سارم و ماهی کتو که ارزان هستند با ماهی تن، نرخ محصول خود را پایین می‌آورند.

به گزارش نسیم اقتصاد، مسعود بختیاری، نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنایع کنسرو درباره فروش کنسروهای ماهی تن‌ با قیمت‌های ارزان 7 تا 8 هزار تومان اظهار کرد: این موضوع دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که متاسفانه برخی به دلیل نبود نظارت یا کمبود نظارت سوءاستفاده می‌کنند.

نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنایع کنسرو افزود: برخی با سوءاستفاده از موقعیت، درصد وزن آبکش ماهی را کاهش می‌دهند یا ماهی که استفاده می‌کنند از نوع تن نیست و تخلفات مختلفی دیگری که در این باره می‌تواند صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه برخی از کارخانجات مطرح و معتبر محصولات مختلفی تولید می‌کنند، گفت: به عنوان مثال یک نوع محصول تولیدی دارای گوشت تکه‌ای است و محصول دیگر دارای گوشت خرده است و طبق استاندارد ملی کارخانجات اجازه استفاده از این گوشت‌ها را دارند.

بختیاری تصریح کرد: محصولی که گوشت خرده در آن استفاده شده بالطبع قمت تمام شده آن پایین‌تر است بنابراین نرخ فروش آن نیز پایین‌تر خواهد بود.

نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنایع کنسرو افزود: البته برخی با تخلف و قاطی کردن ماهی‌های دیگر از جمله بادبان ماهی یا اسبک، ماهی زرده، ماهی گالیت، ماهی گیش، ماهی سارم و ماهی کتو که ارزان هستند با ماهی تن، نرخ محصول خود را پایین می‌آورند که مصرف‌کننده نمی‌تواند آن را تشخیص دهد.

بختیاری اظهار کرد: این افراد با انجام این سوءاستفاده ها، تولیدکنندگان متعهد را هم زیر سئوال می‌برند.

منبع: میزان